DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Emine-Ahmet Sami Uslu İlkokulu

0(258) 371 15 09
Gümüşçay Mahallesi 4063 Sokak No 24 Merkezefendi / DENİZLİ
Vizyon
Emine-Ahmet Sami Uslu İlkokulu olarak: Türk toplumunun çağdaş eğitim teknolojilerinin kullanıldığı bilimsel, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda bir çok yeniliğe evrensel boyutta imza atmış bireyler yetiştiren, çalışanlarının, öğrencilerinin ve velilerin içinde bulunmaktan gurur duydukları bir okul olmak.
Misyon
Araştırmayı sevdirerek bilgi ve teknolojiyi kullanmayı öğretir. Evrenseldir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle kendini gerçekleştirmesini sağlar. Toplumsal değerlerimize saygılı bireyler yetiştirir. Bilgiye ulaşma ve kullanma becerisini geliştirmeye rehberlik eder.
08.40 - 14.30
Ulaşım
9 hat numaralı Bayramyeri-Albayrak belediye otobüsü ile okulumuza ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Merkezefendi İlçesi Gümüşler Mahallesinde bulunan okulumuz yakınında Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Kurs Binası bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Albayrak Bulvarına 4 km, Denizli Şehirler Arasına Otobüs Terminaline 4 km uzaklıkta bulunmaktadır.